Baraque Fraiture

Op een paar minuutjes van de Baraque Fraiture vind je deze leuke accomodatie. De gastvrouw heeft zelf 3 grote prachtige honden en is een dierenvriend in hart en nieren. Wij werden als koningen ontvangen en hadden het geluk dat er een vers pak sneeuw was gevallen en wij heerlijk hebben kunnen genieten van deze prachtige omgeving. 

Houffalize

Houffalize – Belgisch Luxemburg, aan de oevers van de Ourthe. Dat weekend had het net gesneeuwd en viel de natuur onder een magische witte gloed. Heerlijke eindeloze wandelingen, en uiteraard een welverdiend biertje uit de brouwerij Achouffe. Wij verbleven in een gezellig huisje met een zeer grote, volledig afgesloten tuin.

DURBUY

Een prachtig maar koud weekend in februari. Weer geluk gehad, lekker in de sneeuw. Aangename chalet, prijs-kwaliteit echt top. Grote afgesloten tuin (pas op, als je 'ontsnappers' hebt is dit niet de ideale tuin, ze geraken met gemak tot bij de buren als ze willen). Zou dit dolgraag eens herhalen in de zomer, in die heerlijke tuin, met bbq... Ik moet je niet vertellen dat er in de buurt van Durbuy 1001 dingen zijn die je kan doen, met je honden, met de kids... 

Nog eens Durbuy

Zeg nu zelf, van Durbuy krijg je toch nooit genoeg :-) 
Deze super gezellige chalet bevindt zich op 3 km van het centrum in een kleinschalig en zeer rustig vakantiepark midden in de bossen. Heerlijk vertoeven op het omheind terrasje. Opgelet, de omheining is niet hoog dus wees aandachtig als je een hoogspringer in huis hebt. 
Er is een overdekt zwembad, sportterrein en omheinde speeltuin aan de bistro. Een klein supermarktje met 's ochtends heerlijke pistolets om aan je dagtocht te beginnen. BBQ mogelijkheden op het terrein. Waar wacht je nog op? 

SPA

Naar jaarlijkse gewoonte nemen wij deel aan de 'Crêtes de Spa'. Een loop- of wandelwedstrijd. 21 km in de pootjes, in een geweldige natuur. We verbleven al 2 keer in een appartement van 'Entre 2 pays', op wandelafstand van het centrum en de wedstrijd. Achteraf lekker uit eten in 1 van de vele leuke restaurantjes.