Wat zeggen onze klanten?

Super goede ontvangst, voor onze puppy Dobby das het de eerste keer dat ze naar de kapper ging, ze was nog steeds even gelukkig toen we haar terug gingen halen. Haar haartjes waren heel goed geknipt en ze rook ook super lekker.
Zeker een aanrader als je iemand zoekt met een groot hart voor dieren!

Onze berner is hier altijd al welkom geweest en komt telkens terug fris en fruitig buiten.
Op aanraden van de dierenarts waren we op zoek naar iemand die grotere honden aankon, nog geen moment spijt van gehad!

We are very satisfied by Elsje's job: me and my Alaskan malamute Fyodor. Definitely will come again to this place to have a great spa and beauty care from the person who really loves dogs. 


 Thank you so much 
Els heeft een super groot hart voor dieren! We hebben met een gerust hart onze labrador bij haar achtergelaten voor een trimbeurt. Normaal is onze hond altijd wat angstig maar Els stelde hem helemaal op zijn gemak en hij voelde direct dat hij in goede handen was! Zoek je een goede trimster omgeving Keerbergen? Dan moet je bij PerfectpElsje zijn! PS: Els, nog eens een dikke dankjewel!

Een heel vriendelijke en geduldige dame voor onze pup. Hij is tot in de puntjes verzorgd geweest en het zal niet bij deze ene kennismaking blijven. Je voelt dat zij dit met hart en ziel doet. Dankjewel Elsje voor Boef zijn PerfectpElsje! 

Super tevreden over dit trimsalon ! 

Liv ziet er super mooi uit na haar trimbeurt 

Zeer vriendelijk, een echte aanrader !

Een heel vriendelijke vrouw waar je je goed bij voelt om je hondjes even daar te laten om hun vacht terug in top conditie te krijgen. Mijn twee honden hebben ervan genoten en zijn blinkend naar huis gekomen 

Maandag de eerste keer met Pippa naar PerfectpElsje. Voor Elsje was het de eerste keer dat ze een Lagotto Romagnolo over de vloer kreeg. Wij zijn superblij met het resultaat, onze pup van 4,5 maanden ziet er geweldig uit. Wij gaan zeker terug.

Gisteren voor de 3de keer -denk ik-met onze Britse korthaar geweest. Hij is zo een beetje chagrijnig maar zoals de vorige malen is alles perfect verlopen. Een zeer professionele en zachte dierenmadam die de knepen van het vak echt kent. Absoluut een aanrader zowel voor het dier als voor het baasje.

Bye bye coronacoupe, hello zomercoupe. Frisko geniet van haar zomerjasje dankzij het team van PerfectpElsje. Mercikes voor het warm onthaal en de goede zorgen. Woefje tevreden en baasjes nog meer tevreden.

Onze knappe Milow na zijn trimbeurt bij PerfectpElsje. Een heel lieve dame die hondje en baasje direct op hun gemak stelt. Vachtje mooi gewassen en bijgeknipt, niet te kort en niet te lang. Heel tevreden 

Mijn Bully van 2 jaar is voor het eerst naar een trimsalon geweest, bij PerfectpElsje. Hij is zo tof en leuk onthaald en behandeld dat hij zijn schrik voor ‘baden’ bijna overwonnen heeft!  Hij is altijd al zacht geweest omdat hij aangepaste voeding krijgt en vertroeteld wordt, maar hij is nog nooit zo zacht geweest en proper! Een echte aanrader voor jullie 4potige vriendjes!  wij komen zeker terug.

Pootje  Charlie

Top service! Vriendelijk en correct. Rocco straalt als hij door Els onder handen is genomen.

Morres is steeds tot in de puntjes verzorgd en ruikt altijd overheerlijk. Els heeft een hart van goud, veel geduld en heel veel liefde. Je kunt zien dat dit beroep haar passie is. Ik laat mijn hondje elke keer met een gerust hart achter, wetende dat hij in de watten wordt gelegd. Dit trimsalon is een echte aanrader voor je trouwe viervoeter. Van een goede service en een warm onthaal kan je hier verzekerd zijn. 

Een dikke dankjewel! 

Na zoveel keer zelf proberen, en eigenlijk niet verder komen dan wat oppervlakkig borstelen, uiteindelijk toch moeten opgeven en op zoek gegaan naar hulp.

Echt blij dat ik hier terecht ben gekomen, want ons madam zag er pico bello uit. 

Elsje weet duidelijk waar ze mee bezig is, chapeau 

Tot de volgende keer 

Onze hond is niet de gemakkelijkste maar hij kwam lekker fris gewassen terug naar huis! Voor herhaling vatbaar! Eindelijk een trimsalon gevonden voor onze hond.

Super tevreden van de goede service. Zowel voor onze Falcon als naar ons toe door ons op ons gemak te stellen. Onze woef kwam zeer proper naar huis.

Super fijne plek en heel lief voor onze grote hond 

de beste manier om te zien hoe goed Else is, kijken naar de reactie van de honden en die is super.  Over wederzijdse liefde gesproken

met veel geduld en liefde maakt ze van echte raggebollen terug mooie honden, zelfs al zijn het grote loebassen

bedankt Else 
geweldige service! Else heeft de poes ontdaan van een verviltte pels op een manier die ik niet voor mogelijk hield. Dankuwel Else

Xxx vanwege Sigrid en Mimmeke

Na recent naar Keerbergen te zijn verhuisd, was het nog een hele opgave om een goede trimmer te vinden voor onze oude newfoundlander. Hij heeft een dikke vacht die veel verzorging vereist, en het Perfecte Pelsje heeft dat heel goed aangepakt. Hij kan ook niet lang meer op zijn poten stilstaan, maar door het efficiënte en vlotte werk is het steeds een aangename ervaring. Als hij terugkomt ziet hij er fris en goed verzorgd uit, alsof hij terug een jonge hond is. 

Mijn schatjes zien er niet enkel prachtig uit, ze hebben er ook enorm van genoten! De een viel bijna in slaap van genot en bij de ander deed Els enorm haar best om haar op het gemak te stellen! Ook ik werd als baasje goed ingelicht van heel de verzorging en was zeer blij met de aanpak en het resultaat!

Na maanden zoeken naar iemand die van mijn liefste aiko iets kan maken: na vandaag hebben we de persoon gevonden. Ik zou zeggen maak zeker een afspraakje zeker de moeite!we komen zeker terug. 

prettige feestdagen 

groetjes aiko sarah jason